avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Erasmus cu cazier
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Erasmus cu cazier

Buna ziua,

Doresc sa plec 6 luni cu bursa erasmus. Din pacate am cazier judiciar care se va sterge automat abia in 2017.

Ma va incurca acest cazier cu vreun permis de sedere in tara in care vreau sa plec?(vreau sa plec in UE) voi fi luat in evidenta la ei cu problema pe care am facut-o?

Multumesc anticipat pentru ajutor,
Marius
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 15:27, 12 Februarie 2015
Cazierul se centralizeaza la nivel de UE in tara in care sunteti cetatean. In ce priveste libera circulatie in UE, vedeti [ link extern ]

In rest, informatiile sunt prea sumare pentru a da un sfat concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetatean strain Buburutza Buburutza Buna seara a-si dori sa aflu si eu in urma casatorie cu un cetatean strain el poate obtine permis de sedere si automat sa calatoreasca in spatiul ue fara viza ... (vezi toată discuția)
Regimul vizelor iacob_raluca82 iacob_raluca82 cetatean pakistanez casatorit cu romanca are nevoie de viza pt a calatori impreuna cu sotia in Suedia ? (vezi toată discuția)
Carte de rezidenta iu2llia iu2llia buna ziua. Am cateva intrebari legate de acordarea cartii de rezidenta.. In decembrie vreau sa ma casatoresc cu iubitul meu cetatean din bangladesh dar care ... (vezi toată discuția)