avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare sediu social firma in spatiu inchiriat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare sediu social firma in spatiu inchiriat

Buna ziua, sunt proprietarul unui apartament pe care l-am inchiriat unei pers. fizice cu destinatia de locuinta. Acum pers. fiz. doreste sa-si infiinteze o firma cu sediul social in apartamentul inchiriat. Eu ca proprietar sunt de acord dar nu stiu ce trebuie sa fac pentru acest lucru. Ea spune ca ii trebuie contractul de inchiriere, copie dupa actul de proprietate si un contract de comodat intre mine si viitoarea firma. In conditiile legislatiei actuale, sunt suficiente aceste acte din partea mea si care sunt conditiile ca persoana sa-si faca firma iar eu ca proprietar sa nu schimb destinatia de locuita a apartamentului si nici sa nu platesc impozit pe cladire pentru regim nerezidential?
Cel mai recent răspuns: procurorus , utilizator 16:44, 7 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere spatiu intre doua societati gabitza1980 gabitza1980 acest contract de inchiriere spatiu intre doua societati se face la un notar sau pur si simplu administratorul sau oricine altcineva din firma il poate intocmi? (vezi toată discuția)
Impozitul pe a doua casa zuchini zuchini Am in proprietate doua cladiri,a doua cladire e inchiriata in intregime unei firme ca sediu de firma in baza unui contract de inchiriere incheiat in forma ... (vezi toată discuția)
Chirias solicita cf si nr topo tzECUL tzECUL Buna ziua Am un apartament dat in chirie fara forme legale Acum acest chirias doreste sa isi deschida o firma de reparatii telefoane mobile si vrea ca sediul ... (vezi toată discuția)