avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... INTABULARE SI DEPARTAJARE TEREN
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

INTABULARE SI DEPARTAJARE TEREN

Buna ziua,

1.as vrea sa stiu daca se poate direct departaja si intabula un teren de 8ha cu 8 coproprietari pe fiecare in parte cu cota parte egala fara a se intabula prima data terenul integral ?
Eventual sa-mi comunicati care este legea care reglementeaza acest caz.
2. pe langa titlul de proprietate existent mai detinem o anexa cu un teren de 800 mp care reprezinta 10% din teren conform legii care s-a retinut de stat la retrocedarea pamantului si pe care de asemenea dorim sa stim daca putem sa-l intabulam pe baza anexei sau trebuie solicitat un alt tiltu.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Intabuare in situatie de indiviziune AUREL.1945 AUREL.1945 Am sa descriu cat de simplu o disputa intre doi proprietari al aceluias imobil, fiecare cu apartamentul sau si teren total de 1843 mp, in CF-ul colectiv si ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate diferit de suprafata reala alexandrupot alexandrupot Fata de suprafata acordata de comisia judeteana , se poate inscrie in titlu de proprietate o suprafata mai mare si daca da ce procent ? In cazul meu s-au ... (vezi toată discuția)
Impozit teren aflat in coproprietate manona_1511 manona_1511 Buna ziua, -mama si fiica detin in coproprietate in cote-parti un teren arabil incadrat in intravilanul localitatii (suprafata totala 2200 mp). Acest teren a ... (vezi toată discuția)