avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie

Buna am primit o citatie prin care trebuie sa ma prezint la tribunal in calitate de intimat in dosarul cu oboectivul"recunoasterea hotararilor penale sau altor acte judiciare straine (legea 302/2005),nu inteleg ce inseamna intimat in dosar etc,precizez ca nu am facut nimic.multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:14, 10 Aprilie 2017
intimat inseamna pârât.
Intimat nu inseamna parat.

Intimat = parte intr-un proces care se afla in situatia unui parat in caz de recurs sau in alta cale de atac.

Este vorba despre recunoasterea unei hotarari pronuntate in strainatate.
Mergeti sa studiati dosarul ca sa va lamuriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu inteleg termenii: intimat, recurent, recurs - contestatie. danaro danaro Am primit o citatie pe numele meu in care sunt chemata in instanta in calitate de intimat in proces cu Agentia Nationala in calitate de recurent pentru recurs ... (vezi toată discuția)
Neprezentare tribunal ciprian_valentin ciprian_valentin Buna dimineața ,va rog sa ma ajutați cum ma adresez instanței ca nu pot sa ma prezint la tribunal și ca recunosc amenda data de țările U.E..motivul este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am primit azi dimineata prin posta o citatie pe care ... rtzalex rtzalex Buna ziua. Am primit azi dimineata prin posta o citatie pe care nu stiu cum sa o interpretez. Informatiile ar fii urmatoarele, stadiul procesual al dosarului: ... (vezi toată discuția)