Am primit o citatie pe numele meu in care sunt chemata in instanta in calitate de intimat in proces cu Agentia Nationala in calitate de recurent pentru recurs - contestatie. Este mentionat in partea de sus un nr de dosar. Firma la care am lucrat este in insolventa, iar ultimul salariu din 2011 nu mi l-am ridicat, demisionand. De asemenea, mentionez ca nu am mai primit nicio citatie, ca nu am mai fost chemata in instanta si nu inteleg cuvantul recurs daca nu a mai fost nicio infatisare la tribunal.
Am gasit citatia la cutia postala fara a semna pentru primirea ei.
Va rog, daca puteti sa ma lamuriti ce inseamna acesti termeni.
Cu siguranta a mai fost un proces anterior, respectiv o contestatie. Chiar daca dvs. nu ati primit nicio citatie sigur ati fost citata. Acum Agentia Nationala, nefiind multumita de solutia pronuntata de catre instanta de fond, a formulat recurs (este o cale de atac).Astfel, dvs. ati ajuns intimata (adica un fel de parat), iar Agentia Nationala recurenta (de la faptul ca este cea care a formulat recurs).
Sfatul meu este sa mergeti la instanta unde sunteti citata si sa studiati dosarul sa vedeti ce s-a pronuntat la instanta de fond si cum va afecteaza recursul formulat. Bine ar fi sa fiti insotita de un avocat care stie sa citeasca dosarul.
Mult succes.
Av. M.Hornea