astazi am primit o citatie de la tribunal in care sunt chemata in calitate de intimat-creditor in proces cu sc......in calitate de recurent-creditor ptr recurs-procedura insolventei constatare nulitate absoluta.....Va rog sa imi spuneti ce inseamna.....am un credit pe care nu l am platit de 5 ani...VA ROG DIN SUFLET...trebuie sa caut un avocat sa ma reprezinte???
Cred ca citatia respectiva nu are legatura cu creditul acordat.
Ati avut probabil o actiune pe somatia de plata (ordonanta de urgenta nr.5/2001) pe care ati castigat-o, iar debitorul din acea actiune a formulat actiune in anulare (si acum este recurent debitor). Asa se explica de ce acum, conform citatiei, aveti calitatea de intimat-creditor.
Odata cu citatia nu ati primit si actiunea in anulare?
nu am primit nimic..in citatie scrie ca sunt chemata in calitate de intimant creditor,in proces cu sc suport colect srl in calitate de recurent-creditor pentru recurs-procedura insolventeiConstatare nulitate absoluta.in urma cu 5 ani am avut un proces cu un patron ptr plata salariilor....dar eu nu am mai primit nimic si nici la proces nu am fost....3 citatii am primit toate cu acelasi nr de dosar....va rog sa imi raspundeti ca sunt speriata foarte tare.....
Informatiile pe care le puteti oferi sunt insuficiente, nu pot sa va sfatuiesc mai mult. Incercati sa ajungeti cat mai repede la instanta , la Arhiva, si cereti dosarul (nr il aveti pe citatie). in masura in care reusiti, faceti xero-copie de pe motivele de recurs si de pe cererea de fond.