avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Informatii despre asigurari de sanatate private
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Informatii despre asigurari de sanatate private

Buna, imi puteti spune va rog unde as putea gasi companiile care activeaza pe piata de asigurari de sanatate private, am nevoie de numele lor, numarul de asigurati, buget... multumesc!

Alte discuții în legătură

Asigurarea de sanatate danielharaga danielharaga Buna seara, Imi puteti spune, va rog , de cand ne putem face asigurare de sanatate si la alte societati in afara de CAS ? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Asigurarile private de sanatate obligatorii freesia freesia Buna ziua! Am vazut ca s-a mai discutat despre acest subiect in iunie 2009 pe acest forum. De asemenea, am gasit, tot pe internet, ca s-ar fi dat o lege de ... (vezi toată discuția)
Asigurari de sanatate - trebuie neaparat sa apartii unui grup? Bog91 Bog91 Buna. Doresc sa stiu daca contractele de adeziune care se vor face odata cu intrarea in vigoare a legii care obliga individul sa-si faca asigurare de ... (vezi toată discuția)