avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurarea de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurarea de sanatate

Buna seara,

Imi puteti spune, va rog , de cand ne putem face asigurare de sanatate si la alte societati in afara de CAS ?

Multumesc ...
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 20:29, 29 Iunie 2012
Puteti oricand să vă faceti asigurari private, totusi, legea stabileste obligativitatea asigurarii la CAS.
Multumesc pt. raspuns.....totusi stiu ca de anul acesta or sa fie si alte firme in afara de CAS pt. asigurarea oblgatorie de sanatate....dar nu stiu de cand....

Numai bine....
Inca nu s-a hotarat nimic sigur, se lucreaza si la asa ceva, ca doar abia s-a schimbat Guvernul.
Asteptati sa apara noua lege a sanatatii,care in prezent este abia in faza de nou proiect,dupa ce a mai fost o propunere care a fost retrasa .
Pana atunci ,adica pana vor aparea mai multe case de sanatate,puteti incheia oricand o asigurare privata de sanatate la o companie de asigurari care ofera acest produs.
Ultima modificare: Vineri, 29 Iunie 2012
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiect de lege pt. asigurari private de sanatate ContSters74711 ContSters74711 Am fost abordata de cineva care imi propunea sa inchei o preadeziune cu societatea de asigurari pt care aceasta lucra , in vederea asigurari de sanatate ... (vezi toată discuția)
Asigurarile de sanatate private devin obligatorii? ContSters156394 ContSters156394 Au fost implementate schimbari legislative privind contributia obligatorie la casa de asigurari de sanatate, incepand cu 2012? Diverse persoane cauta sa ... (vezi toată discuția)
Un somer poate beneficia de asistenta medicala? riana22 riana22 Un somer poate beneficia de asistenta medicala de la stat sau trebuie sa mearga numai la privat contra cost?? (vezi toată discuția)