avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... faliment Primarie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

faliment Primarie

Comunitatea noastra afla dintr-un ziar ca Primaria este in prag de faliment.Primarul si secretarul zic:ce minciuna!Totusi noi vrem sa ne arate pe hartie cum stam:cati bani avem,ce imprumuturi avem,ce Datorii,etc.Vrem sa mergem in sedinta Consiliului si sa ne spunem pasu'.Care sunt pasii corecti de urmat,legali,pentru aceasta solicitare?Sfatuiti-ne !
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 09:38, 12 Aprilie 2017
Mergeti la prefect si solicitati clarificari in privinta situatiei financiare.
Primariile se afla in subordinea prefecturilor.
Se face o solicitare,o cerere sau cum se adreseaza? apoi solicita orice persoana din localitate sau un grup?se duce personal,in audienta sau se poate solicita prin fax,email cu numar de inregastrare remis ,date de contact pentru radpuns?Cer aceste informatii pentru situatii similare ,sa regasim raspunsul!
Faceti o cerere catre primar sa va prezinte bugetul localitatii si contul de executie bugetara la 31.03.2017 (veniturile si cheltuielile localitatii)... sunt informatii de interes public. Din aceste date va dati seama cum sta localitatea dvs dpdv financiar (ce venituri are, ce cheltuieli, daca are datorii, etc).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare primarie nerezolvata de 2 ani Noele Noele Buna ziua. Pamanatul din fata casei mele s-a surpat datorita ploilor si trecerea masinilor cu mare tonaj.Prima Sesizare am facut-o impreuna cu ceilalti ... (vezi toată discuția)
Cerere prefectura pentru titlu proprietate airtobreathe airtobreathe Buna ziua, Bunica mea are un teren pe care primaria din sat refuza sa ii dea titlu de proprietate (atat ei, cat si altor sateni aflati in aceeasi situatie). ... (vezi toată discuția)
Teren agricol bulgaras10 bulgaras10 Buna seara! As dori un sfat,va rog!Mama mea,impreuna cu sora ei,au cam 7500 qm teren agricol cu titlu de proprietate la tara! Imediat dupa \'89,terenul a ... (vezi toată discuția)