avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ce inseamna o conducta de rezerva de motorina pusa in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ce inseamna o conducta de rezerva de motorina pusa in conservare, nefolosita de ani ?

Buna ziua!
Ce inseamna o conducta de motorina pusa in conservare? Conducta este administrata de o firma falimentara si apartine statului. A fost folosita de rezerva, in caz ca vine razboiul. De fapt, nu stiu daca a fost folosita. Stiu sigur ca instalatia nu mai este intreaga.

Alte discuții în legătură

Teren cu ghinion Dunusha Dunusha Buna ziua! In 2013 am cumparat un teren. Acum, vreau sa ma apuc de constructie, dar avem o conducta de motorina ce apartine unei firme in faliment. Nu am voie ... (vezi toată discuția)
Proprietate comuna cobrul cobrul Buna ziua, am urmatoarea problema: la inceputul lunii noiembrie s-a fisurat conducta de gaze pe casa scarii la parter precum si in apartamentul de sub mine. ... (vezi toată discuția)
Problema racordare gaze Daniel DRG Daniel DRG Buna ziua, Detin un apartament la etajul 1, iar recent am tras conductele de gaz prin afara blocului, nu prin scara, pe la usa. Anterior am facut rost de ... (vezi toată discuția)