avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Teren cu ghinion
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Teren cu ghinion

Buna ziua!
In 2013 am cumparat un teren. Acum, vreau sa ma apuc de constructie, dar avem o conducta de motorina ce apartine unei firme in faliment. Nu am voie sa construiesc deloc pe parcela. La momentul achizitiei, proprietarul mi a spus ca am voie sa construiesc, mi a aratat certificat de urbanism, puz, pud facute la mai multe parcele, printre care si a noastra. Am sunat la petrotrans, dar mi au confirmat ce mi s a zis de la primarie, si anume ca nu se poate construi pe parcela. Eu ma simt inselata, am considerat o teapa... daca el imi spune ca pot construi, imi arata dovada... dar de fapt nu am voie sa construiesc...
Ce variante am?
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 6 Aprilie 2017
Dunusha, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dunusha , utilizator 10:40, 8 Aprilie 2017
Il pot da in judecata avand in vedere ca mi a vandut un teren de care nu ma pot folosi? El stia de situatia cu conducta!
Saaau... as putea sa obtin vreun aviz de scoatere a conductei? :">:"> varianta asta e cam imposibila...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren cu vicii ascunse Daniel_2015 Daniel_2015 Buna ziua In anul 2014 am vandut doua parcele de teren intravilan iar recent s-a dovedit ca pe sub ele trece o teava de gaze, care anuleaza posibilitatea ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie andrei_bunea andrei_bunea Buna ziua, Am nevoie de sfaturile voastre. Bunicul meu are un pamant de 155mp cu urmatoarele caractestici: invecinare Nord Est AB: 9ml invecinare Nord ... (vezi toată discuția)
Primaria obliga proprietarii sa realizeze imposibilul!!! Andrei Adam Andrei Adam Ce poti face cand primaria iti impune ca sa poti construi o casa sa faci un PUZ pe o zona de mai multe hectare, in care se afla zeci de proprietari, cu ... (vezi toată discuția)