avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... INTABULARE
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

INTABULARE

Buna ziua,
impreuna cu alte 7 persoane suntem proprietari a unui teren extravilan de aprox.1 ha. Avem titluri de proprietate pe acest teren si platim impozit la primarie.
Acest teren a fost dat in proprietate de catre comisia locala a promariei unui singure persoane. Aceasta a vandut terenul nici mai mult nici mai putin decat vice-primarului. Acesta a facut cadastru pe aceste teren si l-a vandut altei persoane. Acum 4 zile am aflat si noi proprietarii de drept a acestui teen ce s-a intamplat.Titlurile noastre de proprietate au fost date mostenitorilor conform vechilor amplasamente conforme cu vevhiul registru agricol.
Ce este de facut ? Ce sanse avem in aceasta situatie.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:31, 12 Aprilie 2017
Analizati oportunitatea actionarii in instanta a vanzatorului primarie care desi terenul avea proprietari,a inteles sa tranzactioneze bunul imobil in favoarea unui tert
Dv ca si proprietari sunteti notati in registrul national al proprietatilor imobiliare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dificultati emitere titlu proprietate dan_ionescu dan_ionescu Buna ziua,doresc sa aflu o cale de rezolvare a problemei mele... Sunt detinator cu acte de mostenire legale a unei proprietati de 16 ha teren extravilan in ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate teren, disparut pascu tavi pascu tavi Tatal meu a fost re[mproprietarit cu 2,34 ha, cu titlu de proprietate. Terenul l-a dat in arenda la o societate agricola, dar cred ca a comis si gresala de a ... (vezi toată discuția)
Despre legea 18, legea lupu si alte aventuri andreiandrei andreiandrei Buna ziua. As dori sa cer sfatul specialistilor de aici in urmatoarea problema: 4 mostenitori au reusit sa obtina dreptul de proprietate pentru 10 ha de ... (vezi toată discuția)