avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit, CASS si CAS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit, CASS si CAS

Buna ziua,
VA rog sa ma ajutati in urmatoarea speta:
- sunt salariat cu norma intreaga si mai desfasor o activitate autorizata( Intreprindere individuala), care este cuantumul contributiilor CASS, CAS si impozit pe care trebuie sa le achit catre stat ca si I. I.
Cel mai recent răspuns: violeta Marian , utilizator 09:01, 11 Aprilie 2017
Veti plati impozit pe venit 16%, contributie la sanatate 5,5% si contributie la pensie pe veniturile de la intreprinderea individuala, chiar daca mai aveti in alta parte un contract de munca valabil.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii sanatate dragosionescu dragosionescu Am un contract de reprezentare cu un broker de asigurari. Pentru veniturile obtinute m-i s-a oprit impozit 16%. Am fost informt ca incepand cu lune IULIE 2012 ... (vezi toată discuția)
Plata cass la ii cristiclaudiu cristiclaudiu Buna ziua. Pana in luna ianuarie 2013, am avut deschisa o intreprindere individuala. In afara de aceasta am mai desfasurat activitatea de agent de asigurari, ... (vezi toată discuția)
Pfa smartcars smartcars buna ziua, o firma mi-a oferit un job cu o conditie : sa ma plateasca ca PFA. ce taxe trebuie sa achit eu ca si PFA ? banuiesc ca exista un 16%, dar mai ... (vezi toată discuția)