avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasam un angajat in Italia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasam un angajat in Italia

Buna ziua,

Urmeaza sa detasam un angajat in Italia, la o societate cu care avem contract.
Se ce documente avem nevoie in asa fel incat detasarea sa fie in conformitate cu normele in vigoare?

Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 10 Aprilie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Ce acte, documente imi trebuie pentru a trimite muncitori in italia? formularul a1 nu il pot obtine? delegatie sau detasare? ContSters241026 ContSters241026 Luna trecuta am deschids o firma de prestari servicii- Curatenie-si personal hotelier acestestea deoarece am posibilitatea de a face un contract cu doua ... (vezi toată discuția)
Firma de constructii - contract prestari servicii in italia alesssandra13 alesssandra13 Firma de constructii urmeaza sa desfasoare o lucrare in domeniul constructiilor in Italia. Ma intereseaza ce pasi ar trebui sa urmeze pentru a lucra cu forme ... (vezi toată discuția)