avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Firma de constructii - contract prestari servicii in ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Firma de constructii - contract prestari servicii in Italia

Firma de constructii urmeaza sa desfasoare o lucrare in domeniul constructiilor in Italia. Ma intereseaza ce pasi ar trebui sa urmeze pentru a lucra cu forme legale ( facturi, angajati, contract):frantic: :frantic::frantic:
Cel mai recent răspuns: sistemasicurezza , utilizator 11:14, 21 Martie 2016
Buna ziua, in primul rand trebuie sa fiti platitor de TVA si inregistrat in ROI- Registrul operatorilor intracomunitari, sa aveti contract cu firma din UE, firma de contabilitate care sa se ocupe de proceduri, atat prestari de servicii in Romania, cat si in strainatate, formular A1 PT ANGAJATII DIN Romania, care sunt detasati in UE. Conditiile de aprobare a TVA sunt foarte stricte, trebuie sa dovediti ca aveti intentie si capacitate de a desfasura activitate economica.
Buna ziua, daca va intereseaza consultanta pe domeniul SSM, protectia muncii, atestate si autorizatii conform legii 81/08 in vigoare pe teritoriul Italiei nu ezitati sa ne contactati. site: sistemasicurezzarovigo.it, tel +4 0749307189.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestari de servicii intracomunitare simona2 simona2 Am o societate nou infintata, in ianuarie 2012, in Bucuresti, neplatitoare de tva, care va prest aservicii, constrcutii-finisaje, in Franta( locul prestarii ... (vezi toată discuția)
Angajare salariat cetatean italian viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Soc. romaneasca are lucrare in desfasurare in Italia si doreste sa angajeze muncitori cetateni italieni si in ideea de a nu se mai complica cu muncitori ... (vezi toată discuția)
Legea e101 este obligatorie pt munca in constructii metalice mihaelacostic mihaelacostic As vrea sa stiu daca am nevoie de acel dosar e101 pt a duce la munca echipa de baieti in Austria si Germania pt a lucra in domeniul constructiilor metalice,si ... (vezi toată discuția)