Solicit un punct de vedere fata de urmatoarea situatie:
Am efectuat o plangere penala care a fost solutionata prin clasarea faptelor reclamate doar in baza declaratiilor mincinoase a persoanelor reclamate. Nu am fost audiat sub nici o forma iar in motivarea ordonantei nu sunt mentionate nici un fel de probe care sa fi fost aduse de persoanele audiate (in afara de declaratiile mentionate).
As dori sa stiu daca este necesar sa formulez alta plangere penala pentru marturie mincinoasa sau este suficient sa prezint aspectele in cadrul unei plangeri impotriva solutiei de clasare? Multumesc.
In calitatea de persoana vatamata aveati dreptul sa solicitati administrarea de probe, sa solicitati sa fiti audiat, etc. Daca ati stat pasiv, cam asta este solutia.
Acum aveti dreptul sa depuneti plangere impotriva solutiei si sa o criticati sub aspectul nelegalitatii si netemeinicii.
Marturie mincinoasa
ionmircea
Am pierdut un recurs si doresc sa formulez plangere impotriva unui martor pentru marturie mincinoasa.
Mi se va lua si mie declaratie sau este suficient daca ... (vezi toată discuția)