avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Înălțime borduri
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Înălțime borduri

Buna ziua. Dacă mă puteți ajuta in următoarea problemă: stau la curte si pe stradă urmează să se toarne asfalt si sa se pună borduri. Ce înălțime trebuie să fie între asfalt si marginea de sus a bordurii la intrarea pentru mașina, ca mie mi se pare că le-au lăsat cam înalte
Cel mai recent răspuns: Sisqo99 , utilizator 22:51, 19 Aprilie 2017
Multumesc pentru răspuns. Eu le spun sa le lase un pic mai jos și ei nu vor. Îi tot dau că asai proiectul. ce pot sa fac să-i conving să le mai coboare. Au mai spus si că lățimea pentru intrare cu mașina, în proiect, este de 7 borduri dar până la urmă la mine au intrat 6 si 3/4, deci proiectul nu prea se respectă
Îmi puteți spune, vă rog, în ce lege găsesc informații despre înălțimea bordurilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme acces cu autovehicul Laurentiu_F Laurentiu_F Buna ziua, Accesul in curte cu masina este imposibil datorita inaltimii bordurii. La asfaltarea strazii bordurile si trotuarele au fost puse pe inaltimi ... (vezi toată discuția)
Buna - asfaltare strada peste nivelul fundatiei stefan_1 stefan_1 Buna, am nevoie de un sfat, strada mea urmeaza sa fie asfaltata, in urma cu ceva timp a mai fost consolidata odata si drumu a fost inaltat foarte mult. Eu ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute Bobocosu Bobocosu Locuiesc in fundatura unui drum de servitute de 60 m lungime si 5 m latime.Un vecin , cu domiciliul pe strada principala,si-a facut o portiță de iesire pe ... (vezi toată discuția)