avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intorcere din CIC la alta firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intorcere din CIC la alta firma

Buna ziua,
Pe 25 iunie copilul implineste 2 ani.
Pe 25 aprilie cel tarziu trebuie sa incep serviciul pentru a primi stimulent de insertie pana la 3 ani.
Vreau sa incep serviciul direct la alta firma decat cea de la care am ramas in Concediu Crestere Copil.

Va rog frumos sa ma ajutati cu pasii corecti ce trebuie parcursi astfel incat sa nu mai fie nevoie sa stau nici macar o zi in vechiul loc de munca.

Daca se repeta intrebarea, va rog sa ma scuzati. Daca imi dati un link la o postare similiara cu raspuns care se aplica si la mine, apreciez si pot cerceta acolo.

Va multumesc pentru timpul acordat,
Alina P
Cel mai recent răspuns: AllyOana , utilizator 10:50, 11 Aprilie 2017
Mentionez ca am acceptul directorului sa incheiem contractul cu acordul partilor
Ultima modificare: Marți, 11 Aprilie 2017
AllyOana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Când ar trebui sa reîncep serviciul pt a beneficia de stimulentul de inserție ? Rbiraut Rbiraut In momentul acesta sunt prelungirea concediului de la 2-3ani pt copil cu handicap pana in data de 10 mai 2017 , copilul face 3 ani totuși in 25 Iunie 2017 . ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu crestere copil Ralexandra Ralexandra Buna ziua . Sunt in concediu de crestere al copilului . Copilul implineste 2 ani pe 4 sept 2018 . Am ramas in CIC cu al doilea copil in continuarea CIC 1 . ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie Valentina31B Valentina31B Buna ziua,as dori o lamurire in legatura cu inceperea activiatii si acordarea stumulentului de insertie.Mentionez ca sunt in concediu de ingrijire copil,am ... (vezi toată discuția)