avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cardul de sănătate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cardul de sănătate

Bună ziua. As dori sa știu cum sa fac ca sa dau în judecata cnas-ul pe care nu mi-au emis încă cardul de sănătate zicând ca dacă îmi expira adeverință peste trei luni sa ma duc iară cu adeverință de salariat ca sa îmi de alta adeverință. Mi-au zis ca nu se mai emit carduri din 2015. Ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:55, 11 Aprilie 2017
CNAS - Casa Naţională de Asigurări de Sănătate sau CJAS - Casa Judeteană de Asigurări de Sănătate vreti sa dati in judecata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de sanatate Kalaf Kalaf Sunt un cetatean strain cu sedere permanenta in Romania, platesc asigurarile de sanatate de 15 ani, apar la CAS ca asigurat si nu am un card de sanatate ... (vezi toată discuția)
De ce trebuie sa stea cardul la casa de sanatate? negru daniel negru daniel buna dimineata , asi dori sa ma ajutati in legatura cu cardu de sanatate , am un unchi bolnav paralizat la pat datorita unor atacuri celebrare si beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate national leonardy44 leonardy44 Buna seara! unde ma pot adresa pt obtinerea cardului de sanatate; -la casa de asigurari apare ca sunt asigurat dar fara card emis; -am intrebat la casa cand ... (vezi toată discuția)