avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probleme cu programul de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probleme cu programul de vizita

din pacate eu nu pot comenta la subiectul deschis anterior, este legat tot de programul de vizita. program marti si joi, in ultimul an nu a luat o pe cea mica deloc in aceste zile. azi vrea sa vina sa o ia...ok...este dreptul lui, dar l-am rugat sa o ia maine in locul zilei de joi pt ca fetita va pleca la tara cu parintii mei pana vinery cand ma duc eu sa o iau. lucrez si nu imi pot lua concediu saptamana aceasta pt ca imi voi lua de saptamana viitoare pt a sta cu ea, fiind in vacanta. l-am anuntat si l-am rugat sa face o rocada cu aceasta zi, dar din ambitie nu vrea. atata timp cat pastele il va petrece alaturi de mine anul acesta pot considera ca il petrece de cand a inceput vacanta...copii nu se mai duc la scoala incepand cu ziua de joi.
cand vad cum se comporta si ce ambitie face...ma adduce in stare sa fiu si eu la fel. azi mi-a dat un mesaj ca diseara sa ii dau inapoi singura rochita pe care fetita a primit o cea mica de la el. ma adduce in stare sa ii spun sa vina sa o ia...dar sa aibe si haine pt ea ca eu nu pot sa ii dau.
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 10:14, 13 Aprilie 2017
Fara geaca...Dati-i, doamna, rochita daca domnul este atat de inconstient incat sa foloseasca acest lucru impotriva propriului copil!
Lucrurile nu pot ramane la nivelul ia geaca, da-mi rochita. Un astfel de asa-zis parinte trebuie sanctionat.
Rochita mi a dat o acum 2 ani. I a ramas mica si am dat o altor copii...nu stiu unde a ajuns. Nu o mai am
Sunaţi la medic şi reprogramaţi consultaţia, pe zi de miercuri sau vineri - sau şi vineri are program? şi înainte de ora 17, când domnul nu are program. Cumpăraţi cu 3 lei o rochiţă de la second hand şi daţi-i-o. Purtaţi corespondenţă cu el, aşa cum vi s-a indicat mai sus.
Recapitulăm:ÎN INTERESUL SUPERIOR AL COPILULUI şi numai pentru asta:
1.copilul nu merge cu bunicii la ţară joi
2.copilul rămâne fără geacă, role şi patine
3.copilul îşi amână consultaţia la medic
Dacă acesta e interesul superior al copilului, aşa o fi, eu pricep mai greu :(
Cum sa ii reprogramez consultatia? Copilul are problema cu un rinichi. Abia acum am depistat si este ceva urgent. Fetita pana la urma va pleca cu bunicii. Nu are cu cine sa ramana in Bucuresti. Am sunat o si pe mama lui si nu poate sta cu ea. Dna invatatoare ne a spus ca de maine sa nu mai aducem copii la scoala. Deci am ramas descoperita...fara parintii mei...fara scoala...fara after...fara mama lui. Risc sa.mi faca plangete sau ce o vrea dar altfel nu am cum.
Daca noi am divortat la notar si acolo nu scrie ca trebuie sa o ia de la domiciliu ,pot sa ma leg de asta. Ea
poate fi luata intre orele 18-21 dar nu de la domiciliul meu.

Alte discuții în legătură

Lnterpretare decizie divort notar ContSters400040 ContSters400040 buna ziua, ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Am divortat in luna septembrie2014, avem un copil minor de 6 ani. Am fost la notar pentru a divorta si ... (vezi toată discuția)
Nu se respecta programul de vizita danuta2010 danuta2010 buna ziua. in cazul in care tatal nu vine la programul de vizita poate fi sanctionat ? in cazul in care afla ca vreau sa plec cu cea mica undeva isi reintra ... (vezi toată discuția)
Schimbare program vizita gabi_andreea gabi_andreea Buna ziua. Am o fetita de 4 ani si in urma divortului in urma cu 2 ani minora mi-a fost incredintata mie, adica tatal. La data respectiva pentru a putea obtine ... (vezi toată discuția)