Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti ce se completeaza in Declaratia la Fondul de Mediu la rubricile CUI colector si CUI reciclator, in cazul in care este vorba despre deseuri ambalaje lemn ( paleti ) produse de un agent economic si incredintate persoanelor fizice ( conform Ordinului 2413 din 2016 ).
Deoarece aplicatia de elaborare a declaratiilor la fondul pt. mediu a omis situatia predarii deseurilor de ambalaje lemn catre persoane fizice in scopul valorificarii acestora in instalatii de ardere, desi legislatia mentioneaza si aceasta posibilitate, eu personal am trecul CNP-ul persoanei fizice careia i s-au predat deseurile.
Buna ziua! Puteti sa ma ajutati, va rog, in legatura cu produsele fabricate pentru un titular de marca. Suntem o fabrica de produse lactate cine, printre altele, produce si marci proprii pentru cateva hipermarketuri. In cazul acestor produse cine are obligatia de a declara ambalajele introduse pe piata nationala, producatorul sau titularul de marca? Multumesc anticipat pentru raspuns.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-urilor acestora.