avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratii la AFM
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratii la AFM

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti ce se completeaza in Declaratia la Fondul de Mediu la rubricile CUI colector si CUI reciclator, in cazul in care este vorba despre deseuri ambalaje lemn ( paleti ) produse de un agent economic si incredintate persoanelor fizice ( conform Ordinului 2413 din 2016 ).
Cel mai recent răspuns: ormanyos , utilizator 06:26, 19 Septembrie 2017
Deoarece aplicatia de elaborare a declaratiilor la fondul pt. mediu a omis situatia predarii deseurilor de ambalaje lemn catre persoane fizice in scopul valorificarii acestora in instalatii de ardere, desi legislatia mentioneaza si aceasta posibilitate, eu personal am trecul CNP-ul persoanei fizice careia i s-au predat deseurile.
Am inteles. Multumesc.
Buna ziua! Puteti sa ma ajutati, va rog, in legatura cu produsele fabricate pentru un titular de marca. Suntem o fabrica de produse lactate cine, printre altele, produce si marci proprii pentru cateva hipermarketuri. In cazul acestor produse cine are obligatia de a declara ambalajele introduse pe piata nationala, producatorul sau titularul de marca? Multumesc anticipat pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie fond mediu -ambalaje reutilizabile ytrewq ytrewq In Declaraţia privind obligaţiile la Fondul pentru mediu, la capitolul III se declara ambalajele introduse pentru prima data pe piata interna. In cazul ... (vezi toată discuția)
Apm afm - deseuri rezultate din ambalarea materiilor prime GmLed GmLed Buna ziua, Ma lovesc de urmatoarea problema analizand legea 249 / 2015 si oug 196 / 2005 Reprezint o fabrica (SRL) producatoare de becuri pe tehnologie ... (vezi toată discuția)
Declaratie fondul de mediu marianachelariu marianachelariu S-a emis o prima factura catre agentul colector de deseuri ambalaje reprezentand valorificare in scopul indeplinirii obiectivului individual. Firma colectoare ... (vezi toată discuția)