avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reinnoire permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reinnoire permis de conducere

Buna ziua, am o problema am fost sa depun actele pt schimbare permis de conducere. Permisul meu urma sa expire in iulie 2017. Problema este ca mi a perforat actualul permis, si mi a dat o dovada inlocuitoare pt 15 zile cu care pot circula doar in tara.

Am nevoie sa ma intorc in strainatate dar dovada eliberata e valabila doar in tara. Pana ajunge noul permis prin posta e prea tarziu, dureaza cam 2 saptamani.

Intrebarea mea este, daca stie cineva si ma poate ajuta: a procedat corect functionarul cand mi a perforat actualul permis cand am depus actele pt reinnoire?
Cel mai recent răspuns: babes23 , utilizator 13:40, 14 Aprilie 2017
Functionarul a procedat corect respectand instructiunile interne bazate pe Regulamentul rutier.
Puteati urgenta primirea permisului daca declarati functionarului ca veti mergeti personal sa-l ridicati de la biroul unde ati depus actele. In mod normal cele 15 zile de circulatie cu adeverinta sunt suficiente pentru primirea permisului prin posta.
Buna ziua, multumesc de raspuns!

Nu mi zisese functionarul ca asa se procedeaza desi l am intrebat la depunerea actelor. A zis doar ca primesc actualul permis(cel expirat) inapoi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis ContSters61466 ContSters61466 Am o mare dilema, astazi 09.07. am fost oprit pe Sos Stefan cel Mare de catre un politist pe un scuter deoarece nu am acordat prioritate de trecere la un ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere iulian_cucu iulian_cucu Sunt posesor de permis de conducere categoria B.De 7 ani mi-a expirat permisull de conducere, si nefiind in tara am amanat reinnoirea permisului.Cum pot sa ... (vezi toată discuția)
Locuiesc în franța, mi-a expirat permisul de conducere iar eliberarea unuia nou de către autoritățile franceze durează foarte mult. aș putea lua între timp o dovadă de conducere de la ambasadă? Aliy25 Aliy25 Buna ziua, Permisul meu de conducere românesc este expirat din 14.04.2018 și locuiesc în Franța.. am depus cererea pentru reînnoire aici in Franta la ... (vezi toată discuția)