avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul zile concediu odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul zile concediu odihna

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca in calculul zilelor de concediu odihna neefectuat exista vreun plafon?

Avem un angajat la care trebuie sa-i platim cateva zile de concediu odihna neefectuat. Baza salariala la una din lunile care vin incluse in calcul este foarte mare si as dori sa stiu daca exista un plafon la astfel de calcule?
Am aceasta nelamurire deoarece calculand manual rezultatul este mult mai mare decat suma pe care o calculeaza programul de salarii.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: BiancaOrban , utilizator 16:39, 12 Aprilie 2017
C.i.m. a incetat sau urmeaza sa-si ia c.o.?
CIM-ul urmeaza sa inceteze, si ii mai raman cateva zile de co odihna pe care urmeaza sa I le platim la incasarea ultimului salariu.
Buna ziua, Nu exista un plafon insa drepturile salariale care se iau in calcul sunt cele cu caracter permanent (salariu de baza, spor permanent), nefiind incluse primele (de exemplu).
[ link extern ] /
@ BiancaOrban

Daca nu si le efectueaza pana la incetarea c.i.m., atunci i se vor compensa in bani la incetare c.i.m.
Acest lucru il stiu, intrebarea mea era alta...legata de modul de calcul al acelor zile de c.o. neefectuate... intr-una din cele 3 luni anterioare plecarii, angajatul a incasat un bonus substantial. Intrebarea mea era impacteaza acel bonus la calcul zilelor sau se ia in calcul,pt. luna respectiva indemnizatia salariului de baza?

Daca nici acum nu m-am facut inteleasa o sa exemplific strict la caz...
Multumesc,

Alte discuții în legătură

Plata zile concediu neefectuate Liviu-39 Liviu-39 Buna seara. Lucrez in vanzari. Salariul in C.I.M este de 1920 lei iar la rubricile sporuri,alte adaosuri etc. cu caracter permanent sunt bifate cu\"x\". In ... (vezi toată discuția)
Concediu neefectuat - calcul MMAP RAICU IONUT MMAP RAICU IONUT Buna ziua, La terminarea CIM, am zile de concediu de odihna neefectuat (55 zile), La calculul indemnizatiei de concediu neefectuat, intra in calcul si ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna neefectuat Ella-Elena Ella-Elena Buna ziua. La data de 01.02.2014 contractul de munca s-a incetat cu demisie, iar in data de 07.02.2014 am primit lichidarea finala, care contine salariul pe ... (vezi toată discuția)