avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu neefectuat - calcul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu neefectuat - calcul

Buna ziua,

La terminarea CIM, am zile de concediu de odihna neefectuat (55 zile),
La calculul indemnizatiei de concediu neefectuat, intra in calcul si sporul de conditii vatamatoare? (15%).

Care este formula de calcul pentru aflarea cunatumului indemnizatiei de concediu neefectuat, avand in vedere ca in ultima luna am o crestere de salariu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:28, 2 Noiembrie 2023
Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale din ultimele 3 luni anterioare celei în care a incetat c.i.m., multiplicată cu numărul de zile de concediu neefectuate.

Pentru perioada concediului de odihnă salariatul beneficiază de o indemnizaţie de concediu, care nu poate fi mai mică decât salariul de bază, indemnizaţiile şi sporurile cu caracter permanent cuvenite pentru perioada respectivă, prevăzute în contractul individual de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata zile concediu neefectuate Liviu-39 Liviu-39 Buna seara. Lucrez in vanzari. Salariul in C.I.M este de 1920 lei iar la rubricile sporuri,alte adaosuri etc. cu caracter permanent sunt bifate cu\"x\". In ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de odihna neefectuat papadiouf papadiouf CUM CALCULEZ CONCEDIU DE ODIHNA NEEFECTUAT, DACA IN ULTIMELE 3 LUNI INAINTE DE INCETARE CIM,A FOST ABSENT NEMOTIVAT?! (vezi toată discuția)
Calcul cuantum concediu de odihna ? cristiannegru cristiannegru pe perioada concediului de odihna, care este cuantumul salariului brut ? se ia in calcul sporul de vechime + spor de conditii vatamatoare ? Un coleg mi-a spus ... (vezi toată discuția)