avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cheltuieli comune pentru terenul public din jurul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cheltuieli comune pentru terenul public din jurul blocului?

buna ziua,
de curand, administratoul a adaugat niste cheltuieli "comune" cam mari la lista de cheltuieli lunare si anume a cumparat, plantat, sapat pe terenul din jurul blocului care este pe domeniul public, nu proprietate privata, dar care cika este in administratia asociatieiilor de proprietari. S-au cumparat multe fire de gard viu, pomi de diferite feluri si marimi, a platit un nenea care sa sape tot terenul, etc etc, lista e lunga... toate aceste cheltuielor fiind de ordinul sutelor de lei. Vi se pare normal ca un proprietar sa plateasca pe banii lui si sa intretina ceea ce trebuia sa faca Primaria de fapt? Este legal sa se puna pe cheltuieli comune aceste cheltuieli, mai ales ca sapatul si alte chestii s-au platit la negru cu bon de mana..??? Pot refuza sa platesc aceste cheltuieli extra? Unde pot reclama presedintele care este initiatorul? Mentionez ca ani de zile, am plantat pe banii mei personali si am muncit gradina din jurul blocului, fara a cere asociatiei de proprietari nimik, pt ca stiam ca asa ceva nu este legal sa fac. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Spatiul verde din jurul blocului danfery danfery buna ziua. de aproximativ 15 anu ma ocup de ingrijirea spatiului verde din spatele blocului unde locuiesc, eu locuid la parter. acu ceva timp, in urma unor ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde, proprietate a blocului, nu este wc pentru caini retar retar Buna ziua Spatiul verde din jurul blocului este proprietate, in cota parte / apartament. Este frumos intretinut, dar si costisitor, si nu trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)