ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca terenul din jurul imobilului de locuit in comun apartine domeniului public,nu se poate intervenii asupra arborilor -decat cu acordul autoritati publice locale
Buna seara,
Pomii ii poate taia doar proprietarul terenului care este fie dezvoltatorul daca este un ansamblu de locuinte fie primaria daca este vorba de imobile mai veci.
Dumneavoastra sunteti proprietar doar pe acea cota micuta de cativa metri patrati ce va revine conform contractului deci NU PUTETI TAIA COPACII!
In situatia expusa de dv ,terenul pe care sunt plantati pomii ,reprezinta domeniu public si numai primaria locala poate interveni pentru tualetare periodica sau dezafectare in cazul pomilor batrani,sau care reprezinta potential de risc
Solicitati oficial serviciul gospodarire din cadrul primariei locale sa dispuna verificari ,eventual tualetare sau taiere arbori
Taiere copaci
Bighydeva
Buna ziua, am si eu o intrebare si sper ca am scris in topicul bun.Ce trebuie sa procedez cand un vecin vrea sa taie crengile copacilor?Sunt 2 vecini care au ... (vezi toată discuția)