buna seara!
cu ceva ani in urma(12), am plantat 2 pomi(plopi) pe spatiul verde din fata apartamentului in care locuiesc(la parter), pentru a evita incalzirea excesiva datorata orientarii catre apus a acestuia, neavand alt obstacol in fata soarelui pe timpul verii.Acestia au crescut destul de bine in acest rastimp, coroana unuia fiind mai aproape de bloc a ajuns pana la etajul 4. Toti vecinii au fost multumiti de beneficiile aduse de acestia,mai ales ca in apropiere aprox. la 20 m de bloc avem si pubelele de gunoi, mai putin vecinul de la etajul 4 ,care a facut solicitare la primarie la administratia domeniului publuic, pentru "curatarea"coroanei pomului, care, chipurile il lovea si deteriora tencuiala de pe fatada apartamentului.Pana aici par toate in regula , dar situatia este alta: cred ca ar fi fost normal ca acest vecin ,mai ales stiind ca pomii au fost plantati de mine ,sa ma sesizeze despre problema aparuta pentru gasirea unei solutii, dar din rea credinta nu a facut-o si colac peste pupaza, cei de la domeniul public ,atunci cand au venit, au taiat toti pomii din fata apartamentului , neexecutand doar curatarea care se impunea la unul , cel mai apropiat de bloc. Va rog sa-mi spuneti daca aceasta operatiune se putea desfasura fara acordul , sau la sesizarea, asociatiei de proprietari si daca pot spera tragerea la raspundere a cuiva (va rog sa ma credeti ca am simtit ca raman fara aer in piept cand am aflat de la o vecina ca ne-au taiat pomii,eu ajungand acasa doar in weekend-uri, deoarece am locul de munca in alta localitate.
Va multumesc , cu deosebit respect
Cel mai recent răspuns:
Adriantot , moderator
21:01, 8 Martie 2011