avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in munca

Buna ziua,

Va supun atentiei urmatoarea speta: doresc sa concurez pentru un post la nivelul Casei Judetene de Pensii si, printre conditiile de eligibilitate, se numara si cerinta referitoare la existenta unei vechimi in munca de minim 9 ani.

Cazul meu este urmatorul:
- am absolvit studiile universitare de licenta de lunga durata in iulie 2008 si in octombrie 2008 m-am inscris la studii universitare de masterat
- in perioada octombrie 2008 - mai 2009 am fost in practica la o institutie bancara (detin o adeverinta in acest sens eliberata de catre departamentul de resurse umane)
- in mai 2009 am hotarat sa ma inscriu la studii universitare de doctorat, astfel ca in perioada octombrie 2009 - septembrie 2012 am detinut calitatea de doctorand la zi, studii cu frecventa, bursier POSDRU
- in anii 2009, 2010 si 2011 am avut contract de munca cu timp partial (4 ore/ zi, cate 3 luni pe an) la o societate comerciala
- dupa sustinerea publica a tezei de doctorat in septembrie 2012 am continuat sa activez in mediul universitar in sistem plata cu ora pana in septembrie 2013
- in data de 17 februarie 2014 am fost angajata in mediul privat cu contract de munca pe perioada nedeterminata si detin respectivul loc de munca si in prezent (momentan sunt in concediu crestere copil pana in data de 29.03.2018)

In aceste conditii as dori sa stiu care este vechimea mea efectiva in munca (din calculele mele imi lipsesc aproximativ 16 luni pentru a concura pentru postul disponibil la casa de pensii - concursul urmeaza a avea loc cel mai devreme in luna noiembrie 2017).

Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 12 Aprilie 2017
Oana_Pascu, utilizator

Alte discuții în legătură

Doctorat-vechime in specialitatea studiilor Florentina_Z Florentina_Z Buna ziua. As dori sa stiu daca cei trei ani de doctorat se considera vechime in specialitatea studiilor. Mentionez ca am fost doctorand in cadrul programului ... (vezi toată discuția)
Cum demonstrez activitatea de cercetare in domeniu de 2 ani zefirzefir zefirzefir Perioada studiilor de doctorat, cu frecventa, cu bursa, de 3 ani, este considerata activitate de cercetare dezvoltare,ca sa ma pot inscrie la concurs pentru ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca razvandp razvandp Intrebarea mea este urmatoarea; In perioada 2008-2011, mai exact 1octombrie 2008-30 septembrie 2011 am fost inscris la un program de doctorat, zi, cu bursa. In ... (vezi toată discuția)