avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua - conditii angajare manager transport
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua - conditii angajare manager transport

Pt angajare pe post de manager transport este necesară si testarea psihologică sau doar analizele ? Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:21, 13 Aprilie 2017
Art. 1
(1) Examinarea medicală și psihologică este obligatorie pentru funcțiile cu atribuții în siguranța transporturilor și se efectuează pentru:
a) admiterea în unitățile de pregătire (calificare) pentru funcții cu atribuții în siguranța transporturilor;

b) angajarea într-o funcție cu atribuții în siguranța transporturilor;

c) examinarea periodică a personalului cu atribuții în siguranța transporturilor;

d) schimbarea funcției cu atribuții în siguranța transporturilor în cazul în care baremul medical și/sau psihologic este superior față de cel stabilit pentru funcția deținută anterior;

e) controlul medical și psihologic la termenele de revizuire stabilite de comisiile medicale și psihologice în siguranța transporturilor pentru personalul care a obținut aviz restrictiv.
....
(Normele metodologice privind examinarea medicală și psihologică a personalului cu atribuții în siguranța transporturilor și periodicitatea examinării din 10.10.2013)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medicina muncii, analize necesare angajare sofer profesionist Cristiann90 Cristiann90 Buna ziua, urmeaza sa ma angajez ca sofer de tir. Problema mea este ca sufar de Hepatita B. Cand am mers sa fac fisa medicala pentru a ma inscrie la scoala de ... (vezi toată discuția)
Ordin comun mtr. nr.1260/ 10.10.2013 si ms nr.1390/ 18.11.2013 parlucian parlucian Buna ziua, am inteles ca legea 1390/2013 ar obliga soferii profesionisti sa detina la bordul autovehiculului dosarul analizelor medicale + testul psihogic. Ele ... (vezi toată discuția)
Siguranta transporturilor Openmind Openmind Buna ziua, Conducatorii auto categoria \"C\", care circula doar intrauzinal, concura la siguranta circulatiei? Adica, trebuie sa fie examinati medical si ... (vezi toată discuția)