avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionar public - presedinte ong
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar public - presedinte ong

Buna ziua!

Acum 2 ani am infiintat un ONG in cadrul caruia functioneaza si o unitatea protejata. Acum voi fi angajat functionar public.
Statutul de presedinte ONG este in contradictie cu cel de functionar public??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:26, 14 Aprilie 2017
Art. 96 din Legea 161/2003 :
(1) Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii sau activităţi în domeniul didactic, al cercetării ştiinţifice, al creaţiei literar-artistice. Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, funcţionar public parlamentar sau funcţionar public cu statut special, potrivit fişei postului.

Din textul de lege reiese clar ca puteti exercita funcţii în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, potrivit fişei postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuctionarul public ionela_san ionela_san daca o persoana este functionar public poate detine o societate SRL:stunned: (vezi toată discuția)
Funcţionar public administrator ong Ciocoflender Ciocoflender Bună ziua, Sunt funcţionar public la o agenţie judeţeană (pe postul de responsabil IT) şi aş dori să aflu dacă pot să devin Administratorul unui ... (vezi toată discuția)
Functionar public-contract in privat pacepa_2001 pacepa_2001 Un functionar public poate avea un contract cu timp partial la o firma privata? (vezi toată discuția)