avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cai de atac impotriva hotarare CSM
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cai de atac impotriva hotarare CSM

Va rog sa-mi spuneti ce cai de atac exista impotriva unei hotarari a CSM. De exemplu daca am cerut CSM sa sesizeze inspectia judiciara cu privire la activatea unui procuror dar CSM refuza acest lucru se poate contesta aceasta decizie?

Alte discuții în legătură

Poate fi dat in judecata un magistrat? dodonica dodonica Se poate actiona in judecata un magistrat, judecator sau procuror? pentru abuz in seviciu, neglijenta ? Care sunt caile cele mai rapide? (vezi toată discuția)
Cerere de urgentare a u.p - lipsa de respect a prim procurorului bagobond bagobond Am o problema, cu un prim procuror (care in speta, nici nu prea da pe la serviciu !!! ). Am formulat in urma cu cateva luni o cerere de urgentare a U.P. ... (vezi toată discuția)
Contestatie inspectie judiciara. _Alin_ _Alin_ 1) Exista un termen prevazut de a face contestatie impotriva unui raspuns nesatisfacut de la inspectia judiciara? 2) Unde se depune contestatia? (vezi toată discuția)