avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Daca nu am calificare pot infiinta pfa sau ii?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Daca nu am calificare pot infiinta pfa sau ii?

buna seara!
doresc sa devin fermier,pentru acest lucru trebuie sa dovedesc ca sunt fermier activ ceeace inseamna infiintarea pfa sau ii,intrebarea este daca pot face acest lucru fara a avea o calificare in domeniul agricol!?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: gygy78 , utilizator 23:20, 13 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masura 112 - cursuri de calificare drandaadina drandaadina Buna seara, Intentionez sa aplic pentru masura 112 in sesiunea din noiembrie 2011. Citind mai cu atentie ghidul solicitantului si cererea de finantare, am ... (vezi toată discuția)
Pfa - manager proiect ContSters96544 ContSters96544 Buna ziua, Am calificare de tamplar si tapiter, proiectez in AutoCAD, am executat multe interioare la comanda, unicate , ca angat. Acum sunt invitat sa ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa / ii Florentin01 Florentin01 Buna Ziua , as dori sa stiu daca la infiintarea PFA / II in domeniul IT , eu am o calificare eliberata de cei de la HP nu cred ca sunt afiliati cu ministeru ... (vezi toată discuția)