avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... SC Microintreprindere , depun declaratii trimestrial
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

SC Microintreprindere , depun declaratii trimestrial

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
Societate infiintata in anul 2016, microintreprindere, depun declaratiile la trimestru, am 4 angajati care au fost angajati in ianuarie 2017 , unuldin ei a vrut sa elibereze reteta compensata de la medic si nu a putut sa elibereze din cauza ca medicul i-a comunicat ca nu este asigurat.... declaratia pt trimestrul I, am termen de depunere si plata pana pe data de 25.04.2017, ce este de facut in aceasta situatie???? cum sa procedez sau ce nu am facut bine? va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: SzakacsAna , utilizator 10:33, 14 Aprilie 2017
Buna ziua,
Depuneti D112 la ANAF, apoi mergeti cu ea la Casa de Sanatate. Transferul de informati intre cele doua institutii este destul de "greoi". Se rezolva problema "pe loc".
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma nou infiintata ativitate zero dumitru negoi dumitru negoi Buna ziua am infiintat o firma srl in februarie 2019 si nu o sa am nici un fel de activitate cel putin 6/9 luni . Ce fel de declaratii trebuiesc depuse la ANAF ... (vezi toată discuția)
Srl-d fara activitate de la infiintare, primit notificare pt nedepunere declaratii impunere Alexandru342 Alexandru342 Buna seara, Am o SRL-D infiintat in iulie 2016, fara activitate pe ea pana in acest moment. Am depus declaratie de inactivitate pentru exercitiul financiar ... (vezi toată discuția)
Plati pe firma DORA ISABELA DORA ISABELA De 2 luni am infiintat un S.R.L si as vrea sa stiu cat platesc tva si impozit pe venit. Firma inca nu are activitate, de zilele viitoare o sa aiba. (vezi toată discuția)