avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare
Discuție deschisă în Executare silită

executare

buna ziua

Santem 2 actionari la o firma cu procente egale 50 cu 50.De administrarea firmei s-a ocupat colegul meu.Sotia lui fiind si contabila firmei. In anul 2008.Am luat o masina in lizing de 11000 de euro,am dat avans aproximativ 3500 euro,am platit rate aproximativ 4000 euro,dar nu am dus contractul pana la capat.firma de lizing a luat masina inapoi .In 2015 am vrut sa dizolvam firma dar s-a opus firma de liesing si acum avem de platit aproximativ12000 de euro.aaaaAcum o sa ne execute silit punand poprire doar pe contul de salariu al meu,ca nu detinem alte bunuri.colegul meu aste plecat in strainatate si toata suma o sa mi o popreasca mie.
Ce as pute sa fac?sa mi dau colegul in judecata sa pot sa platesc doar partea mea?toate datoriile le afacut colegul meu,are si un dosar penal pt evaziune.
Cum ar trebui sa procedez?

multumesc
Ultima modificare: Vineri, 14 Aprilie 2017
belvedere, utilizator

Alte discuții în legătură

Recuperare paguba totala auto din cauza unei denivelari in drum. xms xms Buna ziua, Ieri am fost nevoit sa fac un drum pana la curte cu prietena si inca 2 prieteni. Am plecat cu masina mea pe un drum pe care l-am facut de mai multe ... (vezi toată discuția)
Cum putem modifica legea 31/90 in sensul de a proteja dreptuirile actionarilor minoritari? copilarie copilarie Sant actionar intr-o societate pe actiuni cu 33.33% din actiuni.Ceilalti 4 actionari sant 2 familiii ( sotul cu 31.35% si sotia cu 1.98%) ,fiecare familie ... (vezi toată discuția)
Pot folosi toate veniturile unei firme mici pt a plati ratele creditului cu care am cumparat sediul firmei? iuCornel iuCornel In curand voi avea venituri lunare constante de 800 euro pe o firma de consultanta. Deoarece mai am si alte surse de venit, pot achizitiona pe firma o ... (vezi toată discuția)