avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Pot folosi toate veniturile unei firme mici pt a plati ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Pot folosi toate veniturile unei firme mici pt a plati ratele creditului cu care am cumparat sediul firmei?

In curand voi avea venituri lunare constante de 800 euro pe o firma de consultanta. Deoarece mai am si alte surse de venit, pot achizitiona pe firma o garsoniera (garsoniera sa fie sediul social al firmei) si ratele pentru aceasta sa fie platite din toate veniturile firmei. Astfel ma gandesc ca scap de impozite si fac o cheltuiala pe care oricum o facem: imi cumpar o locuinta? Este posibil?
Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: iuCornel , utilizator 09:59, 23 Martie 2011
daca creditul e luat pe firma, atunci rata va fi pe firma.
da, creditul va fi luat pe firma. Insa este totul ok din punct de vedere legal? dupa ce termin de platit creditul, in cazul in care doresc sa dizolv firma, ca unic actionar imobilul va ajunge la mine. Atunci va trebui sa mai platesc un impozit ceva taxe care sa-mi dea sistemul peste cap?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit srl dupa plata credit Florin Ani Florin Ani Daca am un SRL care are venit/profit 80000 € pe an, si iau un credit pe SRL de 120000 € pentru achizitia unui imobil, iar in anul curent 65000€ se duc pe ... (vezi toată discuția)
Tva extracomunitar ContSters79137 ContSters79137 Ofer consultanta unei firme din Elvetia (tara non-UE) pentru niste probleme pe care le are in calitate de actionar la o firma din Romania. Urmeaza sa facturez ... (vezi toată discuția)
Pot mostenitorii sa scape de plata creditului? Imparatul Imparatul Unchiul meu, si-a facut o societate in care este asociat unic. Sotia acestuia este administrator la aceasta societate. Si-a construit un motel de 4 stele cu ... (vezi toată discuția)