avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Nota scăzută la purtare la 7
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Nota scăzută la purtare la 7

Datorita unei fotografii făcute la formulare cu teste (ce urma să fie dat după vacanța) la matematica, lăsate pe catedra (intr-o sacoșă) s-a propus sancționarea cu nota 7 la purtare, pe lângă 2-ul încasat la ora de mate.
Poza a fost făcută de fiica mea (care nu este un copil-problema și învață bine -9.42), fiind chemată de pe coridorul scolii, de colegele foarte agitate ce au umblat in pauza in sacoșa doamnei pt a le scoate.
Doar ea a fost sancționată, chiar daca s-a aflat ulterior că nu a fost ea cea care a avut inițiativa.
Nu are abateri comportamentale, nu are reclamații de nici un fel.
Nu contest scăderea notei, dar mi de pare exagerat la 7.
Nimeni din clasa nu a avut nota scăzută la purtare, dar bătăi, obrăznicii, comentarii la ore....din plin!
Aștept un răspuns obiectiv, având creierul in ceata!
Multumesc
Cel mai recent răspuns: adrad , utilizator 23:25, 14 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc pt răspuns.
Și eu sper să învețe ceva din asta. La cei 12 ani, sper sa înțeleagă exact mesajul. Intr-adevar, mai târziu, o va ajuta mult o astfel de experiență (sper!!). Pt ea, credeti-ma, ar fi fost suficient și 2-ul încasat la mate, observația si umilirea făcută în fața clasei, fără pic de pedagogie :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, fiica mea la inceputul orei de matematica a editat ... elena-preda elena-preda Buna ziua, Fiica mea la inceputul orei de matematica a editat poza de la profilul de watsapp al domnului profesor de matematica punandu-i ochelari si nas si ... (vezi toată discuția)
Scaderea notei la purtare sabina1234 sabina1234 Ieri copilul meu a fost influientat de alt coleg care i-a lipit un absorban te spate la un baiat din clasa lui sa ii faca poza la acesta unde se vedea ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni elevi conf. rofuip sau rofui? Dia42 Dia42 Buna ziua. Sunt parinte si ma confrunt cu o dilema. Intre (ROFUIP) - Regulamentul de organizare si functionare a unitatilor de invatamant preuniversitar - vezi ... (vezi toată discuția)