avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Buna seara,eu in 2010 am plătit taxa auto si in Octombrie 2015 am facut cerere la ANAF sa mi se restituie banii si in Iulie 2016 am primit prima transă.Este posibil sa imi primesc bani înapoi pentru ca am cererea depusă si aprobată?
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 07:41, 24 Aprilie 2017
Trebuie să deschideți o acțiune în instanță.
Citiți acest articol:
www.avocatnet.ro/content/art...
Veti primi diferenta ramasa la momentul intrarii in vigoare a noi proceduri de retituire, atata vreme cat aveti cerere inregistrata, decizie de restituire emisa si o rata incasata . Nu este necesara actiunea in instanta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu tina_gemeni tina_gemeni Buna ziua. Fiul meu si-a cumparat in 2015, o masina, mina a doua, si a inmatriculat-o in Romania. Aplatit taxa \"timbrul de mediu\". Azi am fost la ANAF sa ... (vezi toată discuția)
Taxa lucarica lucarica Am platit taxa speciala pe data de 30.07. 2007. imi mai pot recupera banii? (vezi toată discuția)
Timbrul de mediu madanina29 madanina29 Va rog sa imi spuneti daca as putea sa recuperez timbrul de mediu prin instanta de judecata intrucat am depus la ANAF o cerere si mi s-a raspuns ca nu pot ... (vezi toată discuția)