avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copil

Bună seara am o fetita de 3 luni, eu am 17 ani iar tatal ei 21 suntem necasatoriti si fata este pe numele lui. De curand am aflat ca ma inseala si continua sa vorbeasca cu persoana respectiva eu vreau sa ne despartim si sa plec cu fata la mama in alta tara. El nici nu se uita la fata dar mama si tatal sau o iubesc enorm si el mi-a spus ca sa plec dar fara copila ca el nu imi semneaza si vreau sa il dau in judecata. Sunt sanse sa ma castige? El consuma alcool foarte des si am impresia ca se si drogheaza. Familia lui are si foarte multi bani
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:07, 15 Aprilie 2017
Buna ziua,
Incercati sa introduceti o actiune in instanta in care sa solicitati:
- stabilirea domiciliului minorei la dumneavoastra;
- obligarea lui la plata pensiei de intretinere pentru minora;
- inlocuirea acordului lui pentru ca minora sa paraseasca tara.
Aveti mari sanse de castig dar va sfatuiesc sa solicitati ajutorul unui avocat intrucat am impresia ca nu aveti suficiente cunostinte de drept pentru a va sustine singura dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi asupra copilului cocancl cocancl Buna, Recent eu si sotia mea ne-am despartit, ea avea un copil dintr-o alta casatorie, care a fost trecut ulterior pe numele meu, nu a fost adoptie inca, ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac sa castig tutela fetitei mele ? johannw johannw buna.am si eu o rugaminte daca puteti sa ma ajutati, sa ma indrumati cum sa castig tutela fetitei mele de 1 an si 5 luni.In 2008 luna DEC s-a nascut fetita ... (vezi toată discuția)
Plecare cu minor in spania katya85 katya85 buna ziua.as avea si eu o problema si as dori sa ma invatati unele lucruri.am o prietena necasatorita care are o fetita de 3 ani.ar vrea sa o ia cu ea in ... (vezi toată discuția)