avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decontare cheltuieli pentru autoturism pe firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decontare cheltuieli pentru autoturism pe firma

Dețin un SRL neplătitor de TVA și vreau sa îmi achiziționez o mașina SH, pot deconta pe firma cheltuielile rezultate din întreținerea mașinii?

Alte discuții în legătură

Decontarea bonurilor de motorina DraganMadalina DraganMadalina functionez ca srl, si vreau sa-mi inchiriez masina proprietate persoanala catre firma la care sunt asociat ....intrebarea mea este daca in baza unui contract ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto cu tva sau fara? Iokoki Iokoki Detin un SRL. Frma a fost neplatitoare de TVA si in sceasta perioada am achizitionat o masina de la o persoana fizica. Acum firma este platitoare de TVA si ... (vezi toată discuția)
Achizitionarea de produse de la persoana fizica serena2019 serena2019 Doresc sa deschid un SH,cu achizitionarea de produse preponderent de la persoane fizice!detin un srl fara activitate dar platitor de tva!intrebarea este ce ... (vezi toată discuția)