avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Vanzare auto cu TVA sau fara?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Vanzare auto cu TVA sau fara?

Detin un SRL. Frma a fost neplatitoare de TVA si in sceasta perioada am achizitionat o masina de la o persoana fizica. Acum firma este platitoare de TVA si vreau sa vand masina. Cum facturez catre client si care este valoarea, cu tva sau fara? Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 4 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 09:48, 4 Noiembrie 2024
Buna ziua

Daca firma este platitoare de TVA, vanzarea se va face cu TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa facturez cu tva la vânzarea mașinii? DragosssOff DragosssOff Buna ziua, Sunt persoana juridică, doresc sa achiziționez un autovehicul prin leasing financiar de la o persoana fizica de unde nu se poate deduce ... (vezi toată discuția)
Companie neplatitoare de tva userSRL userSRL Buna ziua. Doresc sa deschid o firma de comert electronic si sunt cam nelamurit in ceea ce priveste TVA-ul. Daca am sa declar compania neplatitoare de TVA ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism cumparat de la persoana fizica alin_b alin_b Buna ziua Am cumparat de la o persoana fizica pe SRL un autoturism, prin contract de vanzare-cumparare, in valoare de 8000 de lei. Am decis sa vand masina si ... (vezi toată discuția)