avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren extravilan

Doresc sa cumpar un teren cu deschiderea de 13,5 m la strada si lungimea 50 m .Problema este ca terenul este extravilan,desi se afla intre case. se poate transforma in intravilan? Cat costa? Se poate construi?
Cel mai recent răspuns: laurentiuu , utilizator 11:02, 16 Aprilie 2017
Bună ziua,

Pentru trecerea unui teren extravilan în intravilan s-au mai deschis vreo 2 subiecte pe forum. Căutați puțin să vedeți despre ce e vorba. În esență se poate, dar depinde de multe lucruri şi poate cel mai important e costul.
daca actul de vanzare cumparare se face pe 15000 euro, cat platesc la notar?Cat costa toata tranzactia?

Nu am gasit niciun raspuns la ce ma intereseaza. Rog raspunsuri exacte daca se poate, nu altceva.

[ mesaje conexate ]
Ultima modificare: Duminică, 16 Aprilie 2017
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren extravilan stefaniajohnston stefaniajohnston Va rog am mai pus intrebarea aceasta si nu prea am inteles ce pot fac legal sa nu am probleme pe un teren din extravilan in intravilan,,,,Cine va face ... (vezi toată discuția)
Caut un teren care să se încadreze în bugetul meu dar ce am găsit e teren agricol, însă într-o zonă în continuă dezvoltare. ce părere aveți, se poate construi? Andreea cip Andreea cip Buna seara..caut urgent un spatiu sa incep o casa si am gasit..pentru bugetul meu..dar am citit pe net si se poate sa nu pot construi..terenul este ... (vezi toată discuția)
Viciu ascuns Bachus20 Bachus20 Recent am cumparat un teren (initial inregistrat in titlul de proprietate drept extravilan, in urma efectuarii schitei cadastrale din banii vanzatorului a fost ... (vezi toată discuția)