avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Refuz eliberare carte identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Refuz eliberare carte identitate

Buna ziua,

De un an de zile cei de la Evidenta Populatiei ma plimba pe drumuri si ma amana spunand ca nu pot sa imi elibereze o noua carte de identitate pe adresa unde locuiesc deoarece le-au schimbat programul informatic iar strada nu exista in nomenculatorul strazilor actualizat de Directia patrimoniu - Primaria Capitalei. M-am adresat celor de la Primaria Capitalei si ei mi-au comunicat ca nu exista strada. Strada a fost demolata pe timpul lui Ceausescu si de atata timp de zile ei nu au actualizat-o. Cum a disparut din Bucuresti o strada asfaltata cu utilitati si 10 locuinte? In adresa lor au specificat ca o bucata betonata nu specifica ca exista o strada. Atat de idiotii cand strada a fost asfaltata de Oprescu cu 4 ani in urma! La impozite si taxe strada exista, la votare suntem , pe harta suntem , atunci unde am disparut? Chiar ei,cei de la Primaria Capitalei mi-au dat numar postal! Deci ce pot face? Sa deschidem un proces?

Ultima modificare: Duminică, 16 Aprilie 2017
MArusca Steli, Contabil
Cel mai recent răspuns: MArusca Steli , Contabil 09:10, 16 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie fara autorizatie kiko33 kiko33 unde se poate face sesizare in afara primariei , pentru o constructie facuta fara autorizatie? (vezi toată discuția)
Șanț în fața casei iongorgan iongorgan Bună ziua. În fața casei s-a asfaltat drumul care era din piatra și s-au facut șanțuri pe pe ambele părți ale drumului. Astfel cei ce locuiesc pe ... (vezi toată discuția)
Casa intabulata fara numar atomatom atomatom Buna ziua Care este situatia juridica in Cartea Funciara a unei case intabulate fara numar? Va multumesc (vezi toată discuția)