avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis retinut

In urma unui accident cu victima(nu grav)permisul retinut de mcirca un an .Pentru ca s-a dat spaga la procuror , dosarul sta pe loc si sunt cerute fel de fel de expertize si reconstituiri desi ele nu vor putea modifica , clar,declaratiile si procesul verbal....cum poate fi recuperat permisul , caci nu poate fi retinut 20 de ani daca procesul tine atat din rea vointa....banuesc...
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 11:15, 16 Aprilie 2017
20 de ani nu va tine dar 2-3 ani tot tine. Trebuie prelungita dovada lunar.
Aveti dovezi certe ca s-a dat spaga procurorului? Daca nu, este o afirmatie grava, cu posibile consecinte penale.
Permisul de conducere se va anula sau restitui, dupa caz, dupa solutionarea definitiva a cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere permis de conducere Tulcea Detectiv particular Tulcea Detectiv particular In data de 2.08.2007 am fost implicat intr-un accident de circulatie, soldat cu o victima-peste 60 zile ingrijiri medico legale. De la acea data organele de ... (vezi toată discuția)
Inculpat art 184 cp elenamuscalu elenamuscalu inculpat trimis in judecata pentru vatamare corporala din culpa.as vrea sa stiu de ce conduce in continuare?nu i s-a retinut permisul? (vezi toată discuția)
Restituirea permisului de conducere in caz de accident cu victima Flori1609 Flori1609 Buna seara! In data de 17-11-2019 am fost implicat intr un accident rutier minor (avand o victima) politistul mi a spus ca imi ia permisul de conducere si imi ... (vezi toată discuția)