avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fosta soție a sotului- hartuire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fosta soție a sotului- hartuire

Buna as vrea sa vorbesc cu un avocat am probleme cu fosta soție a soțului meu care tot timpul ma hărțuiește , ma amenita si ma jignește atata pe mine cât si pe copiilasi mei cum as putea sa o liniștesc aceasta persoana tin sa Menționez k nu sunt eu motivul separari dintre cei doi au un copil de 12 ani împreuna dar ea are in continuare ceva cu mine tin sa va Menționez k am înregistrări si mesajele de la aceasta persoana care nu imi da pace as vrea sa ma îndrume un avocat cum as putea sa o liniștesc sunt cu soțul meu de 7 ani căsătorită adică 2010si ei sunt divorțați din 2006 dar de atâția ani aceasta nu imi da pace am tot lasat o in pace Dar vad ca degeaba !! Va multumesc astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:17, 20 Aprilie 2017
Faceți o plângere la poliție!
Da, incercati o plangere la politie.
Pentru a se stabili o incadrare juridica a faptelor ar trebui vazute probele de avocat.
Ați spus singura despre ce este vorba: de hărțuire ! Există în Codul Penal infracțiunea de hărțuire. Faceți o plângere împotriva hărțuitoarei la poliție în care menționați că dețineți probe. Veți fi chemată la audieri ocazie cu care veți prezenta și probele.
Probele trebuie depuse cand se depune plangerea.
Totul trebuie bine sincronizat si analizat pentru a nu exista probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am urmatoarea speta, si sper fara rautati din partea ... sterea sterea buna ziua, am urmatoarea speta, si sper fara rautati din partea colaboratorilor. In anul 2012 am cunoscut in barbat in aceeasi lerioada in care bagam divortul. ... (vezi toată discuția)
Hartuirea morala,un caz de proces? dumitru23 dumitru23 buna ziua,am si eu o nelamurire,hartuirea morala poate fi un caz de proces.stau intr-o zona cu oameni mai putin educati si de ceva timp am o problema cu o ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fosta sotie mela23 mela23 Fosta sotie a prietenului meu nu-mi da pace,sunt divortati de 1 an jumate. Din urma casatoriei au rezultat 2 copii,sotul nesttind ca sotia este insarcinta cu ... (vezi toată discuția)