Buna ziua,
Ma numesc locuiesc in BARLAD,jud.VASLUI.Ca PFA am avut contractul nr.375,din 03.02.2014 cu o firma de recuperari debite.In data de 05.04.2017 am primit ACT DE REZILIERE contract,cu acordul ambelor parti.Am transmis ca eu nu am fost consultat si nu mi-am dat acordul pentru rezilierea contractului.In data de 07.04.2017 primesc NOTIFICARE privind incetarea contractului in mod unilateral.
Am cerut o motivatie a incetarii contractului,dar am primit pe adresa personala de mail un fel de balbaiala,care nu explica nimic.
Mentionez ca din momentul incheierii contractului firma de recuperari
a modificat SCHEMA de COMISIONARE,prin reducerea comisioanelor stabilite prin contract.Desi salariul minim pe economie a fost marit de mai multe ori in acest timp,desi am cerut prin seful ierarhic superior marirea comisioanelor aceasta nu s-a intamplat.Mentionez ca in perioada de contract mi-am indeplinit obligatiile stabilite prin contract si am avut printre cele mai mari sume colectate.
Prin intermediul dvs poate reusesc sa aflu care pot fi caile de atac a rezilierii contractului.
Cu respect.
Teoretic ii puteti chema in judecata cerand instantei sa dispuna continuarea contractului pana la termenul pentru care a fost incheiat, plata comisioanelor neachitate in cuantumul stabilit prin contract, s.a.m.d. insa inainte de asta ar trebui sa vada contractul un avocat pentru ca sunt o multime de lucruri care trebuie clarificate INAINTE de a plati taxe judiciare de timbru si a risca sa platiti si eventuale cheltuieli de judecata.
P.S. Fiind vorba despre contract intre PFA si o firma nu exista nici o legatura cu salariul minim pe economie si dreptul muncii.