avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract de mandat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract de mandat

Buna ziua,
Ma numesc locuiesc in BARLAD,jud.VASLUI.Ca PFA am avut contractul nr.375,din 03.02.2014 cu o firma de recuperari debite.In data de 05.04.2017 am primit ACT DE REZILIERE contract,cu acordul ambelor parti.Am transmis ca eu nu am fost consultat si nu mi-am dat acordul pentru rezilierea contractului.In data de 07.04.2017 primesc NOTIFICARE privind incetarea contractului in mod unilateral.
Am cerut o motivatie a incetarii contractului,dar am primit pe adresa personala de mail un fel de balbaiala,care nu explica nimic.
Mentionez ca din momentul incheierii contractului firma de recuperari
a modificat SCHEMA de COMISIONARE,prin reducerea comisioanelor stabilite prin contract.Desi salariul minim pe economie a fost marit de mai multe ori in acest timp,desi am cerut prin seful ierarhic superior marirea comisioanelor aceasta nu s-a intamplat.Mentionez ca in perioada de contract mi-am indeplinit obligatiile stabilite prin contract si am avut printre cele mai mari sume colectate.
Prin intermediul dvs poate reusesc sa aflu care pot fi caile de atac a rezilierii contractului.
Cu respect.
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 08:46, 18 Aprilie 2017
Teoretic ii puteti chema in judecata cerand instantei sa dispuna continuarea contractului pana la termenul pentru care a fost incheiat, plata comisioanelor neachitate in cuantumul stabilit prin contract, s.a.m.d. insa inainte de asta ar trebui sa vada contractul un avocat pentru ca sunt o multime de lucruri care trebuie clarificate INAINTE de a plati taxe judiciare de timbru si a risca sa platiti si eventuale cheltuieli de judecata.
P.S. Fiind vorba despre contract intre PFA si o firma nu exista nici o legatura cu salariul minim pe economie si dreptul muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

130 lei pensie alimentara de la tatal care locuieste si munceste in germania iolaru iolaru Fostul meu sot plateste 130 lei pensie alimentara, incepand cu anul 2000, cand am divortat si cand copilul nostru avea 2 ani. Nu am cerut niciodata marirea ... (vezi toată discuția)
Notificare plata kruk marialove marialove Buna ziua, Am primit un luna noiembrie o notificare de la Kruk cum ca as avea sa le platesc in jur de 1000 lei, in numele Aviva asig. de viata. In anul ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere bf03 bf03 Sunt proprietarul unui imobil pe care am dat in chirie unei firme care are in prezent si sediul social pe adresa respectiva. De 4 luni nu si-a achitat ... (vezi toată discuția)