avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Martor proces incredintare minor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Martor proces incredintare minor

Daca esti rugat sa fii martor intr-un proces de incredintare minor si ulterior te razgandesti si ii spui persoanei ca nu poti veni, aceasta trecandu-te deja pe lista, poate schimba cu alt martor? Aceasta a spus ca o va pune pe mama ei in loc. Vor exista probleme la adresa mea?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:58, 19 Aprilie 2017
Daca instanta nu va dispune inlocuirea martorului poate pierde procesul din acest motiv.
E posibil ca instanta sa nu dispuna inlocuirea martorului.
In justitie nu este de joaca cu martorii in sensul ca azi vor si maine nu mai vor...
Ma gandeam ca fiind un proces civil judecatorul va fi mai intelegator..
Judecatorii nu sunt intelegatori daca legea nu le permite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuirea martorului in proces claudiuta claudiuta Buna seara! Am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva. Sunt reclamanta intr-un proces pentru incredintarea copilului la mine. Din pacate unul din ... (vezi toată discuția)
Martor in proces lemia50 lemia50 Buna ziua. Intr-un proces de divort au fost numiti doi martori. Intre timp unul din martori nu mai poate veni deoarece s- a mutat in alta localitate si are si ... (vezi toată discuția)
Executare silita pensie alimentară grecudana grecudana Bună ziua! Soțul meu este divorțat din 2013 , 2 copii minori încredințați mamei cu plata pensiei alimentare de către tata. Din Oct. 2019 , din ... (vezi toată discuția)