avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit pierdere titluri de participare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

pierdere titluri de participare

SC X SRL are titluri de participare in valoare de 2.00.000 ron la sc Y srl, care reprezinta capital social (100% ) in soc Y. SC Y SRL se lichideaza si se recupereaza suma de 1.000.000 ron. Cum tratez si inregistrez diferenta? Reprezinta pierdere deductibila sau nu ? Venitul obtinut in urma lichidarii este impozabil sau nu?

Alte discuții în legătură

Contul 7588 lilyanna lilyanna este deductibil sau nedeductibil contul 7588 la calculul imp pe profit? multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Cum se face o hotarare de repartizare a activelor ramase pentru etapa 2 in procedura dizolvarii si lichidarii simultane a unui srl fara activitate cu 2 asociati alm alm Cum se face o hotarare de repartizare a activelor ramase pentru etapa 2 in procedura dizolvarii si lichidarii simultane a unui srl fara activitate cu 2 ... (vezi toată discuția)
Capitalul social este un venit? Alin2009 Alin2009 Buna seara ... am si eu o intrebare...e putin mai delicat...de exemplu... eu sunt administrator la o firma ( SRL ) si am un asociat. Eu detin 90% parti sociale ... (vezi toată discuția)