avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe auto dat la dezmembrari
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe auto dat la dezmembrari

Sotul meu a decedat în urma cu 6 ani.A avut o mașină pe care acum 3 ani am dus o la dezmembrări. Cum pot sa o scot de la impozit?Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: anyared , utilizator 09:41, 19 Aprilie 2017
Daca detineti document justificativ care sa ateste predarea vehiculului la unitate specializata dezmembrari,puteti incheia declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti in fapt si in drept bunul mobil
In baza declaratiei notariale solicitati la autoritatea fiscala teritoriala radierea auto pe proprie raspundere
Succes !
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe și impozite, auto GabbyD9823 GabbyD9823 Bună ziua, am avut o mașină cu care am avut un accident si am avut dauna totală iar eu nu am apucat sa ajung sa o înmatriculez și la poliție, doar la ... (vezi toată discuția)
Scoaterea autovehiculului de la impozit Gheorma Gheorma Am avut o masina care am duso la fier vechi dar nu am luat nici o chitanta de acolo pe ia. Cum pot sa o scot de la impozit? sunt la zi cu impozitul ... (vezi toată discuția)
Scoatere mașina din evidentă fiscala mairaioana mairaioana buna seara ma confrunt cu urmatoarea problema in 2020 am instraint o masina nu in mod direct eu doar am semnat contractul de vanzare cumparare ,in mod firect ... (vezi toată discuția)