avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Depunere declaratii la un SRL
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Depunere declaratii la un SRL

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o informatie. In luna februarie am deschis un srl cu obiect de activitate service auto. Am depus toate declaratiile de inceput. In luna martie am depus si formularul cu privire la inregistarea contributiilor salariale si a venitului. Neplatitor de TVA. Intre timp din anumite motive nu am reusit sa angajez. Acum pe 25 ar trebui sa depun formularul cu O sau nu-l mai depun deloc daca nu am salariati? Si inafara de formularul 114 mai am altele de depus? Multumim frumos!

Alte discuții în legătură

Declaratii srl nou 2011 ionela11 ionela11 Buna ziua. Am infiintat un srl nou in iunie 2011 neplatitor de tva. In luna septembrie am angajat o persoana. Intrebarea este ce declaratii trebuie sa depun la ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 rectificativa Myahella Myahella Buna ziua. In luna februarie am deschis un srl cu obiect de activitate service auto. Din luna februarie pana in prezent nu am avut salariati. Din lipsa de ... (vezi toată discuția)
Calendar obligatii fiscale pentru luna aprilie 2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu 1. Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat [b]Formular 100[/b] (format electronic) - [b]lunar[/b] 2. Declaratia privind obligatiile de ... (vezi toată discuția)