avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice garantia de participare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

garantia de participare

Buna ziua,
Un SC SRL_D a participat la o licitatie de achizitie publica pe SEAP.La incarcarea documentelor,persoana care s-a ocupat de asta,cred ca a omis sa incarce ordinul de plata privind garantia de participare.S-a primit mail prin care am fost informati ca am fost respinsi de la licitatie din cauza lipsei documentului ce demonstra plata garantiei de participare.Se mai poate face ceva?
multumesc !

Alte discuții în legătură

Prelungirea garantiei de participare IUSTINA PETECUTA IUSTINA PETECUTA Va rog sa imi tansmiteti un punct de vedere asupra urmatoarei situatii: In urma Deciziei CNSC ,autoritatea contractanta trebuie sa solicite o clarificare cu ... (vezi toată discuția)
Caz sugestiv de coruptie: autoritate contractanta neaga incarcarea unor documente in seap (ce lege incalca prin aceasta?) Mihai_Patraru Mihai_Patraru In calitate de ofertant participant la o licitatie publica, am semnat electronic/incarcat toate documentele necesare in SEAP, in stricta conformitate cu ... (vezi toată discuția)
Dovedirea interesului legitim, conform oug 51 din 2014 lemontee lemontee Cum dovedesc interesul legitim, asa cum este mentionat in oug 51/2014 privind modificarea OUG 34/2006? Mentionez ca la o procedura de achizitie publica, am ... (vezi toată discuția)